Nieuws

     Stichting

    Dansclub

     `de Kets´

Nieuws:


sponsor website

Agenda 

2020:

 

Donderdag 11 juni geen les


Zaterdag 13 juni 

AFDANSEN GAAT NIET DOOR!


VAKANTIE !!!!


Donderdag 10 sept 1e les ?


Zaterdag 7 november 

DANSDAG WAALWIJK

(door onze club) GAAT NIET DOOR!

Op 26 april 2018 is onze vrijwilliger Peter Paul, onderscheiden als lid in orde van Oranje Nassau, mede door het vrijwilliger zijn bij onze dansclub.

Peter Paul heeft meer dan 30 jaar zich ingezet bij de jeugd natuurwacht in Waalwijk en zet zich al van 1992 in voor stichting vrienden van Eikendonk.

Daarnaast verricht hij nogal belangeloos hand en span diensten op Eikendonk, bij de dansclub, in het bsd gebouw.  Kortom dik en dik verdiend.


Namens alle leden, vrijwilligers en bestuur van harte proficiat.

Op zaterdag 24 juni was het afdansen. Op deze avond was er speciaal bezoek, de Burgemeester van Heusden om een koninklijke onderscheiding uit te reiken aan onze vrijwilligster Annie Brouwer. Al 29 jaar is zij betrokken bij het stijldansen. Eerst als vrijwilligster bij dansclub t''Lido en later mede oprichtster van dansclub De Kets, onze dansclub.


Dit jaar precies 25 jaar geleden, is Annie meegegaan als vakantie vrijwilligster samen met André. Zomer 1992 naar de Huttenheugte in Drenthe. Het jaar dat we daar samen naar de tv keken hoe Ellen van Lange olympisch goed haalde met atletiek, de 800 mtr.


Annie, namens onze leden en vrijwillgers, nogmaals gefeliciteerd met deze waardering.

In memoriam


Gisteren kwam het bericht dat van ons is heengegaan Bart Koolen. Deze goedlachse man kwam elke week trouw naar de dansles voor de muziek, gezelligheid. Bart reageerde altijd als de dansleraar aan het uitlessen was met een keiharde ja! Bart was altijd vrolijk. Dronk zijn chocomelk en als Wim met hem rondreed zag je Bart genieten en lachen. Bart genoot van de muziek. Zijn mimiek, en vele glimlachen was voor ons de bevestiging dat hij genoot van het wekelijkse uitje voor hem.

Bart het is een voorrecht dat je deel uitgemaakt hebt van onze dansclub, en ook voorheen een vast lid van de Longstreet country dancers. We zullen je gaan missen.

Rust zacht Bart.

Geboren 06-08-1945 overleden 02-02-2017Copyright  © All Rights Reserved