Nieuws

     Stichting

    Dansclub

     `de Kets´

Nieuws:


Op 26 april 2018 is onze vrijwilliger Peter Paul, onderscheiden als lid in orde van Oranje Nassau, mede door het vrijwilliger zijn bij onze dansclub.

Peter Paul heeft meer dan 30 jaar zich ingezet bij de jeugd natuurwacht in Waalwijk en zet zich al van 1992 in voor stichting vrienden van Eikendonk.

Daarnaast verricht hij nogal belangeloos hand en span diensten op Eikendonk, bij de dansclub, in het bsd gebouw.  Kortom dik en dik verdiend.


Namens alle leden, vrijwilligers en bestuur van harte proficiat.

sponsor website

Agenda 2019


Donderdag 3 okt. 4e les


Donderdag 10 okt. 5e les


Donderdag 17 okt. 6e les


Donderdag 24 okt. 7e les


Donderdag 31 okt. 8e les


Donderdag 7 nov. 9e les


Donderdag 14 nov. 10e les


Zaterdag 16 november 2019:

dansdag in Oss


Donderdag 21 nov. 11e les


Donderdag 28 november 2019:

Sinterklaas/12e les


Donderdag 5 december:

GEEN LES!!


Donderdag 12 dec. 13e les


Donderdag 19 december:

GEEN LES!!!!


Vrijdag  20 december:

Kerstbal


Donderdag 26 december

GEEN LES!!!


2020:

 

 Donderdag 2 januari 

GEEN LES!!


Donderdag 9 jan. 14e les


Donderdag 16 jan. 15e les


Donderdag  23 jan. 16e les


Donderdag 30 jan. 17e les


Donderdag 6 febr. 18e les


Donderdag 13 febr. 19e les


Donderdag 20 februari:

CARNAVAL/ 20e les


Donderdag 27 febr. GEEN LES!!


Donderdag 5 mrt. 21e les


Donderdag 12 mrt. 22e les


Donderdag 19 mrt. 23e les


Donderdag 26 mrt. 24e les


Donderdag 2 april: 25e les


Zaterdag 4 april:

Thema avond


Donderdag 9 apr. GEEN LES!!


Donderdag 16 apr. 26e les


Donderdag 23 apr. 27e les


Donderdag 30 apr. 28e les


Donderdag 7 mei 29e les


Donderdag 14 mei 30e les


Donderdag 21 mei:

GEEN LES!!!


Donderdag 28 mei 31e les


Donderdag 4 juni 32e les


Donderdag 11 juni 33e les


Zaterdag 13 juni 

AFDANSEN


VAKANTIE !!!!


Donderdag 10 sept 1e les 

In maart hebben we een bedrag gekregen van een trouwe sponsor.

De werkgever van de vader van ons lid Jantine, kregen we een mooi bedrag. Van Beek uit Drunen, hartelijk bedankt voor de sponsoring. Zie hiernaast het logo.

De volgende sponsoren bedanken wij voor het mogelijk maken om aan de nationale dansdag op 18 november 2017 te Groningen deel te kunnen nemen:


Vos Capelle te Sprang-Capelle

Inqar Ad Melissant te Tilburg

Woonkenners Wout de Bie te Kaatsheuvel


We gaan met 2 busjes naar Groningen mede dankzij jullie bijdrage!

Op zaterdag 24 juni was het afdansen. Op deze avond was er speciaal bezoek, de Burgemeester van Heusden om een koninklijke onderscheiding uit te reiken aan onze vrijwilligster Annie Brouwer. Al 29 jaar is zij betrokken bij het stijldansen. Eerst als vrijwilligster bij dansclub t''Lido en later mede oprichtster van dansclub De Kets, onze dansclub.


Dit jaar precies 25 jaar geleden, is Annie meegegaan als vakantie vrijwilligster samen met André. Zomer 1992 naar de Huttenheugte in Drenthe. Het jaar dat we daar samen naar de tv keken hoe Ellen van Lange olympisch goed haalde met atletiek, de 800 mtr.


Annie, namens onze leden en vrijwillgers, nogmaals gefeliciteerd met deze waardering.

In memoriam


Gisteren kwam het bericht dat van ons is heengegaan Bart Koolen. Deze goedlachse man kwam elke week trouw naar de dansles voor de muziek, gezelligheid. Bart reageerde altijd als de dansleraar aan het uitlessen was met een keiharde ja! Bart was altijd vrolijk. Dronk zijn chocomelk en als Wim met hem rondreed zag je Bart genieten en lachen. Bart genoot van de muziek. Zijn mimiek, en vele glimlachen was voor ons de bevestiging dat hij genoot van het wekelijkse uitje voor hem.

Bart het is een voorrecht dat je deel uitgemaakt hebt van onze dansclub, en ook voorheen een vast lid van de Longstreet country dancers. We zullen je gaan missen.

Rust zacht Bart.

Geboren 06-08-1945 overleden 02-02-2017


2016:


In december hebben we wederom 2 nieuwe leden mogen verwelkomen,

namelijk Remco en Nicole. Van harte welkom en veel dansplezier.


Op zaterdag 19 november hebben we met 30 personen aan de nationale dansdag te Eindhoven deelgenomen. Er waren 10 dansclubs aanwezig. We hebben op deze dag veel complimenten gehad voor ons nieuwe clubshirt. De dag zat vol verrassingen, een live band, Johan Vlemmix die de opening deed, boogie woogie dansers, een onbekende zanger en als klapstuk een optreden van Django Wagner. Daarna kwam de Sint nog op bezoek met heel veel zwarte pieten en pietenband. We hebben lekker gegeten en gedronken. Mede dankzij de Graaff Giessen bv, van Driel Giessen en van der Plas Giessen hadden we gratis vervoer! BEDANKT VOOR JULLIE BIJDRAGE!


Op 17 november hebben alle leden en vrijwilligers een T-shirt gekregen. Deze zijn geschonken door Adicom b.v. uit Loon op Zand. Ze zijn goed ontvangen door de leden. BEDANKT VOOR DE T-SHIRT'S!!


Begin november hebben we Daniëlle en Saskia verwelkomt als nieuw lid.


We hebben bij de spaaraktie's van de Rabobank € 284,-- en AH kaatsheuvel € 230,-- opgehaald. BEDANKT VOOR DE STEMMEN!!!!


Eind oktober zal onze vrijwilliger Mari afscheid van onze club nemen. Mari gaat verhuizen naar het verre Zuid Limburg. Bedankt Mari en kom nog eens binnen lopen, als je in de buurt bent.


We verwelkomen enkele nieuwe leden bij onze club, Dennis, Gerard en Jaco.


Op 5 november is er wijkbeurs in Zidewinde in Sprang-Capelle. Hier zal onze dansclub ook bij aanwezig zijn en een optreden verzorgen. De dag duurt van 10.00 uur tot 15:00 uur.


We doen ook mee met een spaaraktie bij AH te Kaatsheuvel. Ga je hier boodschappen doen, dan krijg je een code waarmee je onze club kan steunen.


Onze vrijwilligers zijn ook dit jaar genomineerd voor beste vrijwilligersprestatie van de gemeente Waalwijk. We zijn bij de laatste 3 gekomen met een bijzondere vermelding.


In oktober kan men weer stemmen voor spek de clubkas aktie van de Rabobank. Heb je een rekening bij de rabobank in onze regio de Langstraat dan kun je op onze club gaan stemmen. Je moet dan wel eerst lid worden van de Rabo, wat geheel gratis is. Probeer zoveel mogelijk mensen te mobileseren om o.a. onze club te steunen. Tijdens de stemweken kun je de stemmen ook meebrengen naar de dansles. Wij zullen je dan helpen met de stemmen uit te brengen. Alvast bedankt voor jullie medewerking.


Op 2 juli 2016 hebben diverse leden en vrijwilligers van onze dansclub een optreden verzorgt tijdens Sprang 703. We hebben vele mooie complimenten mogen ontvangen. Onze dank daarvoor.


25 juni 2016 zijn al onze leden geslaagd voor het afdansen. Allemaal van harte gefeliciteerd met de mooie punten.

Sjaak en Andrea vd Klooster bedankt dat jullie als jury daarbij waren.


Sinds oktober 2014 zijn wij te zien op een echte webpagina. Cees Kamsteeg bedankt voor het opzetten en uitleg van de site aan André. We hopen er veel gebruik van te maken.


Copyright  © All Rights Reserved